Soul Made - Grafisk design og webdesign

Jeg værdsætter den tillid, mine kunder viser mig.

Flemming Qvist | CEO & Partner

“Vi stod i en situation, hvor vi skulle have flyttet og re-designet vores hjemmeside. Den skulle være enkel, elegant og stilren i udtryk. Efter vores første møde, fangede Amalie med det samme vores vision og ’identitet’ samt det udtryk, vi gerne ville sende – hun kom med gode idéer til designprocessen og fik virkelig givet vores hjemmeside et moderne, æstetisk udtryk samtidig med at brugervenligheden er helt i top. Gennem hele processen har Amalie været tilgængelig, sparret og givet os indblik i, hvor hun er henne i processen. Amalie leverer mindst lige så højt på service som på design. Vi er ovenud tilfredse med resultatet.”

John-Erik Bang | Grundlægger

“Amalie er fantastisk. Fantastisk dygtig til at fange det, man som kunde, gerne vil have. Fange den identitet, man ønsker på hjemmesiden, og ikke mindst komme med faglig sparring og kvalitative in-put også. Det er et samarbejde, hvor man er 100% tryg ved, at det hele tiden går den rigtige retning i forhold til kvalitet, både i forhold til udseende, men også brugerforståelse. Læg dertil en vanvittig hurtig responstid på mails og telefonopkald.”

Lasse Foldager | Sales Manager

”Amalie har udarbejdet nye produktlabels samt produktark til store dele af vores sortiment. Amalie har haft let ved at afkode vores ønsker, og der er nu en rød tråd i vores design. Det er skønt.”

Mie Thorsen | Næstformand

“Amalie er vores nye samarbejdspartner i Danish Nightingale Foundation. Hun har mestret at optimere vores brand som organisation, og trække sjælen helt ud på skærmen hos vores følgere, både på sociale medier og på vores hjemmeside. Vi kommer også til at benytte Amalie, når vi skal udvikle undervisningsmaterialer til vores sundhedsfaglige udviklingsprojekt i Senegal.”

Anders Bak | Direktør

“Amalie har hjulpet os med grafisk identitet og udtryk til et nyt forretningsområde, som vi forventer at starte op henover sommeren 2021. Det har været godt at få nogle nye og friske øjne på opgaven og vi er super tilfredse med resultatet.”

Peter Attrup | Daglig leder

“Vores samarbejde med Amalie har været godt lige fra start. Hun er både dygtig og fleksibel – noget der har passet rigtig godt til os. Vi er fuldt ud tilfredse med hendes arbejde, hvor der ikke er en finger at sætte på!”

Simon Lorentzen | Medejer

“Vi har brugt Amalie flere gange, hvor vi har haft brug for nye online brochure, samt grafisk materiale til vores hjemmeside og sociale medier. Det har vi ikke fortrudt, og kan på det varmeste anbefale hende til andre, der kunne have brug for hjælp.”

Udvalgte kunder.

Bliv inspireret

Jeg deler løbende tips, tricks og tanker. Så kan du lære Soul Made bedre at kende, og jeg kan dele ud af min viden. Win win.

Gå til blog