Logodesign.

Nyt logo?

Et logo er noget af det vigtigste for et brand, der ved første øjekast skal afspejle den visuelle identitet på skarpeste vis. Samtidig skal dit logo skabe en forståelse for sjælen i dit brand, så det fremstår unikt og skiller sig ud fra mængden.

Du er med under hele processen og er derfor medskaber af dit logo. Jeg har til opgave at forstå og fortolke dine tanker, så du i sidste ende står med et logo, der udtrykker præcis dét, du ønsker.

Bring sjælen frem

Ligesom mennesker ændrer virksomheder sig også med tiden. Du kan derfor pludselig opdage, at dit logo ikke længere stemmer overens med dit brand og dets sjæl.

Her er der utallige muligheder for at genopfriske dit nuværende logo, hvis du savner noget sjæl og nerve i det nuværende.  En genopfriskning kan indebære nye farver og ny font. Men det kan også byde på et helt nyt visuelt udtryk, der er med til at skabe liv og positiv forandring i din virksomhed.

Logodesign

Du er med i processen.

DINE TANKER

Vi tager en snak om dine tanker og ønsker til dit nye logo. På den måde får jeg fra start de bedste forudsætninger for skabe det logo, du drømmer om.

DIN SIKKERHED

Jeg lægger ud med at præsentere et par logoer, hvor du har mulighed for at vælge det logo, du bedst kan lide. Jeg justerer dette løbende, så du til sidst sidder med et logo, du synes, er perfekt.

DIT LOGO

Når vi er nået i mål med dit nye logo, sender jeg dig en digital logopakke med dit nye logo i forskellige variationer og formater – klar til brug på din hjemmeside, sociale medier osv.

Hvad kan du forvente?

Unikt logo til din virksomhed.

Æstetisk design 

Med fokus på anvendelighed.

Diverse filtyper

EPS, PDF, PNG og SVG filer.

Forskellige varianter

Til brug i forskellige sammenhænge.

Komplet logopakke

Så du altid har dit logo indenfor rækkevidde.

Ny hjemmeside?

HJEMMESIDE

Læs mere
Ny visuel identitet?

GRAFISK DESIGN

Læs mere
Ny brochure?

TRYKSAGER

Læs mere