Hjemmeside.

Skræddersyet hjemmeside

Står du og mangler en hjemmeside, eller drømmer du om at opgradere din nuværende? Jeg skaber nye WordPress hjemmesider baseret på dine ønsker i forhold til udseende og funktionalitet. Samtidig tilbyder jeg support af din nuværende, hvis den skal piftes op eller forfriskes på anden vis.

WordPress

Jeg tager udgangspunkt i styresystemet WordPress. Dette er et af de absolut mest brugte og populære styresystemer, hvor stort set alt kan lade sig gøre. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser.

I skabelsen af en ny hjemmeside har jeg fokus på æstetisk og funktionalitet, der altid går hånd i hånd. Det ene udelukker altså ikke det andet, og begge elementer står stærkest, hvis de fungerer i samspil med hinanden.

Hjemmeside

Hvorfor WordPress?

Softwaren er gratis

Kan tilpasses alle typer websites

Let at bruge og administrere

Tusindvis af skræddersyede plugins

webdesign-hjemmeside-soul-made

Hvordan forløber vores samarbejde?

1

Ønsker og behov

Vi starter med, at du fortæller mig om dine ønsker og behov - alle sammen. Hvem er din målgruppe? Hvad er formålet med din hjemmeside? Hvilken stil kan du lide? Og så videre. Vi tager også en snak om, hvor meget indhold du selv kan levere i form af tekst og billeder.
2

Bud på design

Baseret på vores snak i step 1, udarbejder jeg et eksempel på design, som vi sammen gennemgår. Her laver jeg i første omgang en forside samt én underside. Du får mulighed for at komme med rettelser og idéer til det videre arbejde, hvor jeg skal designe din endelige hjemmeside.
3

Udvikling af hjemmeside

I dette step udvikler jeg den samlede hjemmeside i overensstemmelse med alt det, vi har talt om i step 1 og 2. Når jeg har designet hele hjemmesiden, samler vi sammen op, hvor du kommer med ønsker til ændringer.
4

Test og publicering

Når designprocessen i step 3 er gennemført, er det tid til at teste hjemmesidens links og design på forskellige skærmstørrelser. Når alt fungerer optimalt, publiceres siden, og du modtager en back-end-guide til fremtidig vedligeholdelse.
Nyt logo?

LOGODESIGN

Læs mere
Ny visuel identitet?

GRAFISK DESIGN

Læs mere
Ny brochure?

TRYKSAGER

Læs mere